Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Sekire, Bilbi, & Zmelkoow... 26. 8. 2011  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sekire
Ljubezen do glasbe in ustvarjalnost, so botrovali, da se je pet glasbenikov odločilo, da ustvari bend. Po nekaj zamenjavah članov, so se ustalili pri imenu Sekire. Na začetku so preigravali priredbe svetovno znanih skupin, kot so Jimi Hendrix Experience, Deep Purple, The Doors,...
Po skoraj letu igranja priredb so se odločili, da bodo začeli ustvarjati lastno avtorsko glasbo, s slovenskimi besedili, saj so mnenja, da je preveč bendov, ki imajo angleška imena in ustvarjajo v angleškem jeziku, ter s tem zapostavljajo že tako obubožano slovenščino z izgovorom, da se v anglešćini "lažje" spesni pesem. Za seboj imajo kar nekaj nastopov, večina na primorskem. V bodoče pa si želijo nastopov in predstavitev svojega dela čim širšemu občinstvu.
 

www...
 
     
     
Bilbi & bend
Bilbi (Maja Pihler) je nadarjena, izobražena avtorica, pevka in igralka, ki si je v mnogih letih nastopanja na nemško govorečih odrih in v mjuziklih nabrala ogromno izkušenj. V sodelovanju s skladateljem in glasbenikom Gregorjem Stermeckim je ustvarila glasbeni projekt, ki je pravi pisan kalejdoskop življenjskih zgodb, začinjenih z zdravo mero humorja, tragike in samokritičnosti. Njene pesmi zaznamujeta iskren, pripovedni slog in izvirnost jezikovnega izražanja. Z njimi nam predstavlja svet, kot ga vidi Bilbi - poln barv, topline in življenja. Eden izmed koščkov barvitega mozaika Bilbinega sveta je skladba 'Hvala za vijolice', s katero se je Bilbi nedavno prvič predstavila slovenski publiki.  

myspace... www...
 
     
     
Zmelkoow
Žare:
človek, ki se je odrekel manekenski karieri  v ZDA, da bi priskočil na pomoč bendu, ki je nujno rabil basista s šarmom Richarda Gere-a, hitrimi prsti Yngwie Malmsteena in skromnostjo Gandhija.

Goga:
proizvod nepremišljenega eksperimentiranja preambicioznih cerebralnih nevrologov, ki so želeli iz smrtnika narediti boga, naredili so pa le pol-boga. Druga polovica je ostala roker.

Koščak:
bobnar, ki je začel svojo kariero kot loščilec zlatih pokalov Štrikarskega in kleklarskega kluba ženic iz doma upokojencev v Gažonu;

Ewa Hertzigova:
ko ne promovira modrčkov, jih sleče in kaže gole prsi, kajti nihče se ne bo hvalil, da ona nosi njihove modrčke (če ne plača).

Alexandra Pitbull Bullock:
diva, ki najraje počiva na divanu. Njen najljubši košarkaš je Divac, zjutraj pije divko, obožuje Divino komedijo in telebajska Dipsija.

Anuša:
najeta je bila, da bi igrala flavto, ampak jo je kmalu izgubila (kot tudi denarnico, manjšo termoelektrarno in stik z realnostjo). 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   16  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004